اولین جلسه شورای امور زنان و خانواده استان با حضور جناب آقای دکتر برهانی فر ،رییس شورا، برگزار گردید

۰۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۹ کد : ۳۳۹۶ خبر تصویری

جناب آقای دکتر برهانی فر ضمن تبریک اعیاد ماه ربیع الاول و خوشامد گویی به اعضای محترم جلسه وضمن تقدیر و تشکر از سرکار خانم دکتر حاجیلویی از پذیرش مسئولیت و اقدامات صورت گرفته توسط ایشان در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه در حوزه امور زنان و خانواده ،تاکید داشتند شورای استانی امور زنان و خانواده باید به عنوان مرجعی برای شناسایی و رسیدگی به مشکلات بانوان (عضو هیات علمی و  کارمندان) درسطح واحدها و مراکزدانشگاه آزاد اسلامی استان البرز قرار بگیرد ودر جهت رفع موانع و مشکلات آنان تلاش نماید.همچنین ایشان تاکید داشتند که لینک امور زنان و خانواده جهت دسترسی آسان کاربران به نشستها ،کارگاه های تخصصی و... در سایت دانشگاه به صورت رسمی فعال شود.

درادامه سرکار خانم دکتر حاجیلویی به ارائه گزارش فعالیت های انجام شده در حوزه امور زنان و خانواده و پیگیری مسائلی ازقبیل، تاسیس شرکت دانش بنیان عفاف و حجاب، برگزاری نشست های پاییزه در حوزه جمعیت با اساتید متخصص کشوری با همکاری اندیشکده مطالعات راهبردی زنان و خانواده استان و نهاد رهبری و مراحل اجرای طرح پژوهشی در حوزه حیا ی اندیشکده و...پرداختند.